Të njihemi më shumë!

Kush jemi ne

‘Edona Company’ u themelua në vitin 1990, fillimisht veprimtaria e kompanisë tonë ishte vetëm shitblerja e pemëve dhe perimeve, por synimet tona ishin shumë më të mëdha, prandaj puna dhe përkushtimi ynë rritej çdo ditë dhe po vazhdonim drejt suksesit, duke zgjeruar biznesin tonë edhe në distribuimin e produkteve ushqimore në Kosovë nga brende të njohura botërore.

Falë punës dhe përkushtimit tonë të pandalshëm, ndër vite arritëm të zgjerojmë veprimtarinë tonë, të hapim linjën e paketimit për produkte ushqimore bazë kualitative dhe të shëndetshme, duke hapur edhe vende të reja pune.

 

Sot, numërojmë dhjetëra brende botërore për të cilat jemi distributor gjeneral i autorizuar për Kosovë në bashkëpunim me kompani të njohura nga e gjithë bota për produkte të cilësisë së lartë.


Synimi ynë është që të arrijmë sa më lart me sukseset tona dhe të renditemi ndër kompanitë e para në Kosovë dhe rajon.

 

  Prdukte cilësore

  Të shëndetshme

  Brende të njohura

  Shumëllojshmëri produktesh

Le të mbesim në kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

Kontakto tani

Reth nesh

‘Edona Company’ u themelua në vitin 1990, fillimisht veprimtaria e kompanisë tonë ishte vetëm...

Lexo më shumë >

Postet e fundit

Linqet

Kontakti

© 2020 Edona - All rights reserved by

Të mbesim në kontakt

Na kontaktoni që të mbesim në kontak për ofertat më të reja!