Njihuni me

Më të rejat

Këtu mund të informoheni më shumë me disa nga të rejat që Edona sjell për ju

Çaji Edona Brand

 

100% natyral, eliminon bakteret e dëmshme, lufton stresin, ndihmon në tretje, rrit energjinë etj.

 

 

 

Buona Riso Mondina

 

Të gjitha vitaminat dhe proteinat e nevojshme për një organizëm të shëndetshëm i fitoni duke konsumuar orizin 'Buona Riso Mondina'.

 

 

Njihuni me ne!

Lexoni më shumë rreth historis tonë

Klikoni këtu

Reth nesh

‘Edona Company’ u themelua në vitin 1990, fillimisht veprimtaria e kompanisë tonë ishte vetëm...

Lexo më shumë >

Postet e fundit

Linqet

Kontakti

© 2020 Edona - All rights reserved by

Të mbesim në kontakt

Na kontaktoni që të mbesim në kontak për ofertat më të reja!