baneriii

EDONA BRAND

Extra quality

supervego_backgroundd

SUPER VEGO

The best spieces

Vaji-Dukat-background
Melmesat-banner-background
super-Riso-banner-web-background
m

Edona Market

Edona market u hap në vitin 2011 me sipërfaqe mbi 3500 m2 dhe është njëra ndër qendrat tregtare më të mëdha në Kosovë dhe rajon.! Ju mirpresim.!

mm